Uendi Cerma

Uendi Cerma, anetare e theport.al ,aktualisht studente e vitit te dyte ne degen e Multimedias dhe Televizionit Dixhital. Ne theport.al ajo eshte administruesja e kanalit te youtube Multimedia TV.Uendi u be pjese e theport.al me deshiren dhe pasionin per te kontribuar ne fushen e medias dhe ne prodhime audio vizuale.

Më Shumë