Theport.al është një platformë dixhitale mediatike e krijuar nga anëtarët e komunitetit të Durrësit. Theport.al përbëhet nga një ekip dixhital i radios dhe një ekip i multimedias që krijojnë përmbajtje për të patur një zë në komunitetet e tyre dhe të shprehin veten e tyre në mënyrë krijuese.

Ne synojmë të lehtësojmë krijimin e përmbajtjeve të cilat shihen nga komuniteti me një perspektivë ndryshe. Theport.al ofron një zë për të rinjtë, një vend për të fituar përvojë në teknologjinë dixhitale dhe në media. Kjo platformë ofron një media të pavarur dhe të paanshëme për komunitetin e Durrësit. Ne synojmë të marrim mendime dhe komente të publikut për të krijuar programe dhe politika që i plotësojnë nevojat arsimore dhe kulturore të komunitetit.

Theport.al është media e parë e pavarur në Shqipëri që drejtohet nga pjesëtarët e komunitetit.Kjo platformë dixhitale mediatike është një faqe interneti që përmban artikuj, audio, video, foto, dhe integrimin e mediave sociale, gjithashtu edhe një program radio, që qendrën kryesore e ka në qytetin bregdetar të Durrësit. Port.al është një mënyrë që shqiptarët të shprehen në mënyrë kreative dhe kritike dhe ka si mision të nxis një shoqëri të fortë civile nëpërmjet mediave dixhitale.

Postimet e Fundit

ANONIM -52- Intervistë me zv.kryetarin e Bashkisë Durrës, z.Florian Tahiri.
ANONIM -52- Intervistë me zv.kryetarin e Bashkisë Durrës, z.Florian Tahiri.
Diskutim i hapur me zv kryetarin e bashkise z.Florian Tahiri mbi
Draft-Ligji pёr Rininë vjen dhe në Universitetin “Aleksandёr Moisiu” Durrёs
Nё Universitetin “Aleksandёr Moisiu” në Durrës me datë 10 Nëntor u zhvillua njё mbledhje mbi Ligjin pёr Rininë ku ishin tё ftuar studentë, petagogë
Rritet pasiguria e banorëve në Sukth
Banorët e Katund Sukthit, prej disa javësh po përballen me pasigurinë e tyre. Ata kanë frikë të flenë natën pasi ndihen të pasigurt nga vjedhja e banesave. Ata shprehen se hajdutët
A ёshtё e nevojshme njё menzё nё Universitetin e Durrёsit?
Pranё Universitetit “Aleksanёr Moisiu” Durrёs, Kampusit tё Ri ёshtё ndёrtuar dhe njё godinё e re, ku janё akomoduar sё fundmi Fakulteti i Biznesit dhe Fakulteti
Akademia “Lider të rinj me integritet”, trajnim me studentët e UAMD-së
Më ditët e para të Nëntorit, në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës, Akademia “Lider të rinj me integritet”, trajnoi studentët e UAMD-së  për
Pёrdorimi i make-up, zgjedhje apo trend nё rritje?
Nёse pёrmendim make-up nё mёndje na vijnё produktet kozmetike, ato pa tё cilat vajzat nё ditёt e sotme nuk mund tё rrijnё pa i pёrdorur. Por lind pyetja, a ёshtё pёrdorimi
Mungesa e urbanëve, detyrojnë studentët të presin 2 orë në stacion
Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, prej një jave ka hapur dyert  për studentët e masterit. Me shtimin e numrit të studentëve me rastin e zhvendosjes

Kontributorët

Partnerët

Emisionet Radiofonike

Beautiful Life

Një emision i cili trajton tema të ndryshme lidhur me të qënit i shëndetshëm dhe gjithmonë në formë

MixCloud

Këtë javë në Durrës

Ky emision ka si fokus përmbledhjen e lajmeve javore në Durrës si dhe reportazhe e intervista për temat që zgjojnë interes

MixCloud

Tech Guys

Emisioni i parë radiofonik  në Shqipëri i dedikuar plotësisht teknologjisë.

MixCloud

Just Beau Art

Ne këtu në Just Beaux Art kërkojmë t’ju rikthejmë magjinë e artit.

MixCloud

Alternative Albania

Ne kemi vendosur të flasim për të rinjtë, tematika që na prekin ne te rinjve, por shoqëria akoma i sheh si gjëra shumë perëndimore për të ndodhur në Shqipërinë tonë

MixCloud