Theport.al është një platformë dixhitale mediatike e krijuar nga anëtarët e komunitetit të Durrësit. Theport.al përbëhet nga një ekip dixhital i radios dhe një ekip i multimedias që krijojnë përmbajtje për të patur një zë në komunitetet e tyre dhe të shprehin veten e tyre në mënyrë krijuese.

Ne synojmë të lehtësojmë krijimin e përmbajtjeve të cilat shihen nga komuniteti me një perspektivë ndryshe. Theport.al ofron një zë për të rinjtë, një vend për të fituar përvojë në teknologjinë dixhitale dhe në media. Kjo platformë ofron një media të pavarur dhe të paanshëme për komunitetin e Durrësit. Ne synojmë të marrim mendime dhe komente të publikut për të krijuar programe dhe politika që i plotësojnë nevojat arsimore dhe kulturore të komunitetit.

Theport.al është media e parë e pavarur në Shqipëri që drejtohet nga pjesëtarët e komunitetit.Kjo platformë dixhitale mediatike është një faqe interneti që përmban artikuj, audio, video, foto, dhe integrimin e mediave sociale, gjithashtu edhe një program radio, që qendrën kryesore e ka në qytetin bregdetar të Durrësit. Port.al është një mënyrë që shqiptarët të shprehen në mënyrë kreative dhe kritike dhe ka si mision të nxis një shoqëri të fortë civile nëpërmjet mediave dixhitale.

Postimet e Fundit

Shikoni në çfarë kushtesh po edukohet brezi i së ardhmës në gjimnazin Naim Frasheri, DurrësShikoni në çfarë kushtesh po edukohet brezi i së ardhmës në gjimnazin Naim Frasheri, Durrës


 

Po të pyesni
ANONIM -52- Policimi ne Komunitetin e Bashkise Kavaje (audio)
ANONIM -52- Policimi ne Komunitetin e Bashkise Kavaje (audio)
Degjoni me poshte emisionin rreth nismes per policimin ne komunitetin e Bashkise Kavaje mbeshteur
Bluzat e bardha protestojnë - Ja pse duhet ti mbështesim
Bluzat e bardha protestojnë- Ja pse duhet ti mbështesim
Bluzat e bardha protestojnë për të drejtat e tyre. Kjo protestë  na prekë të gjithëve sepse në qoftë se
Studentët bejnë këng për protestën - Vargjet do ju befasojnë(video)
Studentët bejnë këng për protestën - Vargjet do ju befasojnë
Studentët kanë disa ditë që po protestojnë për kushtet në arsimin e lartë dhe midis tjerave
Behu babagjyshi për fëmijet e pediatrisë dhe dhuroji atyre shpresë
Behu babagjyshi për fëmijet e pediatrisë dhe dhuroji atyre shpresë
Fëmijët janë gjëja më e shtrenjtë dhe një buzëqeshje e tyre është lumturi e pakrahasueshme.
ANONIM -52- Intervistë me zv.kryetarin e Bashkisë Durrës, z.Florian Tahiri.
ANONIM -52- Intervistë me zv.kryetarin e Bashkisë Durrës, z.Florian Tahiri.
Diskutim i hapur me zv kryetarin e bashkise z.Florian Tahiri mbi
Draft-Ligji pёr Rininë vjen dhe në Universitetin “Aleksandёr Moisiu” Durrёs
Nё Universitetin “Aleksandёr Moisiu” në Durrës me datë 10 Nëntor u zhvillua njё mbledhje mbi Ligjin pёr Rininë ku ishin tё ftuar studentë, petagogë

Kontributorët

Partnerët

Emisionet Radiofonike

Beautiful Life

Një emision i cili trajton tema të ndryshme lidhur me të qënit i shëndetshëm dhe gjithmonë në formë

MixCloud

Këtë javë në Durrës

Ky emision ka si fokus përmbledhjen e lajmeve javore në Durrës si dhe reportazhe e intervista për temat që zgjojnë interes

MixCloud

Tech Guys

Emisioni i parë radiofonik  në Shqipëri i dedikuar plotësisht teknologjisë.

MixCloud

Just Beau Art

Ne këtu në Just Beaux Art kërkojmë t’ju rikthejmë magjinë e artit.

MixCloud

Alternative Albania

Ne kemi vendosur të flasim për të rinjtë, tematika që na prekin ne te rinjve, por shoqëria akoma i sheh si gjëra shumë perëndimore për të ndodhur në Shqipërinë tonë

MixCloud